Bakgården i Revsund | Ölprovning, matlagning och paket
21764
page-template-default,page,page-id-21764,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ÖLPROVNING ELLER MATLAGNING

 

Prova fem sorters öl från Bakgården och lär dig samtidigt lite mer om konsten att brygga. Avsluta det hela med en trerättersmiddag och vips, där har du ett perfekt event för din grupp. Vill ni vara mer aktiva, kan vi erbjuda ett matlagningsevent i vårt kök, där Kerstin styr upp din grupp och ni lagar själva tillsammans er egen middag. Kanske blir du positivt överraskad över vilka matkonnässörer du arbetar med dagligen. Ölprovning och gemensam matlagning är lämpligt för grupper upp till 12 personer.

 

PAKET FÖR GRUPPER

 

För den större gruppen

Börja dagen med ett besök på Mid Sweden 365, världens längsta skidtunnel i naturberg, fortsätt till Revsunds kyrka och få en musikstund och guidad visning. Sedan lunch i sockenstugan. Avsluta dagen med en lättare ölprovning och visning av Bakgården och handla med dig honung, bröd och folköl.

 

För företaget

Gör ett träningspass i skidtunneln. Tävla om ni vill. Kom sen till Bakgården på ölprovning och trerätters middag. Övernatta hos oss i Revsund (8 personer) eller på Revsunds Prästgård.

 

För familjen

Trerätters middag på Bakgården med lokala förtecken. Bada i vår badtunna med plats för tolv personer. Njut en fördrink i vårt vackra orangeri. Sov över hos oss, på toppen av berget eller på Revsunds Prästgård.

 

För dig och din kära

Bada vedeldad bastu. Njut en romantisk middag i vår vackra sal och sov över. Njut sen en god frukost på altanen med utsikt över Revsundssjön. På toppen bakom gården har vi ett glampingtält och grillplats där du kan njuta av en fantastisk utsikt tillsammans med mat och dryck, om du så önskar. Ring och boka. Lite väderberoende är det och ring gärna med kort varsel om det är bra läge.