Bakgården i Revsund | Bed & Breakfast
21721
page-template-default,page,page-id-21721,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

BED & BREAKFAST

 

Vårt gästhus är en före detta musikstudio. I huset finns ett sovrum med två sköna sängar, samt ett sovloft med 6 bäddar. Fullt utrustat kök och toalett med dusch. Vardagsrummet är väl tilltaget och bär spår av studion med instrument och bra musikanläggning.

 

Tystnad och fridfullhet utmärker sig på gården men avbryts ibland av en galande tupp eller bräkande får sommartid. Andra delen av huset utgörs av vårt företag där vi bakar surdegsbröd, brygger öl och lagar mat till gäster och event.

 

På gården finns också en vedeldad bastu och en badtunna, samt vid sjön, som ligger på gångavstånd, en roddbåt. Revsundssjön är en av Sveriges fiskrikaste sjöar.

 

Omgivningarna

Grannskapet är fantastiskt om man är intresserad av cykling med långa asfaltvägar och knappt någon trafik. En tur runt Revsundssjön är 80 km. Flera vandringsleder finns i närheten, med populära Forsaleden 10 km bort, samt St:Olavsleden som passerar förbi Revsund. Revsundssjön erbjuder fantastiskt fiske av bland annat gädda, abborre och öring. Möjlighet att hyra kanot finns i Gällö på Camp Viking.

 

Vintertid kan vi erbjuda skridskoåkning på sjön (om vädret tillåter), skidåkning i skogen eller på sjön i preparerade spår, eller isfiske. Bara 5 km bort har vi Europas längsta skidtunnel – Mid Sweden 365 – öppet året om med 1,4 km preparade spår. Det går också att hyra skidor där.

 

Vi finns på Airbnb om du vill boka direkt. Det går också bra att ringa och boka direkt via oss.

Är du pilgrim?

Vi kan erbjuda ett boende på sovloft med sex sängplatser för 250 kr. Frukost 75 kr och lakan 75 kr. Tillgång till kök och dusch och stort vardagsrum. Ring oss bara!