Bakgården i Revsund | Catering & gårdsrestaurang
21691
page-template-default,page,page-id-21691,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

CATERING & GÅRDSRESTAURANG

 

Matfilosofin är naturligt och smakrikt! Råvarorna är så långt möjligt ekologiska och närproducerade. Vi gör oftast menyer utifrån Dina önskemål. Det kan vara en stor jämtländsk buffè eller en två- till trerätters middag. Kontakta oss för meny- och prisförslag.

 

Födelsedagsfest, släktmiddag eller bara matälskare. Vi kan erbjuda enkla eller mer komplexa middagar baserade på vad som finns runt omkring oss såsom kött från grannen eller fisk från sjön, samt råvaror som vi hämtar från naturens skafferi eller odlar själva. Fina råvaror är nyckeln till en god matupplevelse och hos oss får du njuta det i lugn och ro i sällskap av dina närmaste vänner. Tillsammans med Dig bestämmer vi en meny som passar tillfället.

MENYFÖRSLAG

 

Jämtländsk buffé
jämtländska kött- och fiskdelikatesser, paj, paté, get- och koost, hembakat bröd & kex, rotsaksgratäng…

 

Italiensk buffé
lufttorkad skinka, salamikorvar, marinerade kycklingspett, pasta al fungo, mozzarellasallad, foccaciabröd, pesto …

 

Spansk buffé
paella, choritzo i het tomatsås, serranoskinka på melon, tonfisk i citrusmarinad, oliver, aioli, saltbakad potatis, oliver, vitlöksbröd …

 

Medelhavsbuffé
moussaka, marinerade kycklingklubbor, spenat och fetaostrullar, medelhavsgratäng, tzatsiki, oliver, foccasiabröd …

Lite inspiration och sånt som vi är bra på…

 

Varmrätter

Portergryta (egen porter) med pressad potatis och lite ”tillbehör”
Lammfärsbiffar på rotsaksbädd och lite ”tillbehör”
Vitlöksspäckad lammstek med mustig orotsaksgratäng
Honungsmarinerade revbensspäll med rotmos
Gäddpaté (Revsundsgädda) med hollandaise, gröna ärtor och pressad potatis
Vamrökt Börtnanlax med lök & örtstuvad potatis
Inkokt Börtnanlax med örtcremé och kokt potatis
Marinerad jämtländsk nöt eller viltstek med mustig rotsaksgratäng
Fisksoppa med aioli och levainbröd

Vi gör gärna vegetariska alternativ till varmrätterna

 

Förrätter

Rökt abborreröra med sikrom på Kerstins levainbröd
Svamppaté med basilikacremé (trumpetsvamp)
Laxpaté med rom eller örtsås (Börtnanlax)

 

Efterrätter

Lingonparfait med tjinoskisås och knäckflarn
Hjortronpannacotta med rullrån
Fryst cappuchinotårta

 

Priser offereras